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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  Carrau, F. ; Franco, J. ; Diez, J.C.
Título :  Evaluación de portainjertos cítricos : en naranja Valencia y Washington navel, Tangor Ellendale y mandarina Satsuma
Fecha de publicación :  1993
Fuente / Imprenta :  Montevideo (Uruguay): INIA , 1993.
Páginas :  44p
Serie :  Serie técnica (INIA)
ISBN :  9974-556-64-3
Idioma :  Español
Thesagro :  ENSAYOS DE VARIEDADES; EVALUACION; FRUTAS CITRICAS; MANDARINA; NARANJA DULCE; PORTAINJERTOS; TANGOR.
Asunto categoría :  --
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA La Estanzuela (LE)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LE36286 - 1INILB - PPUY/INIA/ST/33442

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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Las Brujas. Por información adicional contacte bibliolb@inia.org.uy.
Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  19/11/2015
Actualizado :  19/11/2015
Tipo de producción científica :  Capítulo en Libro Técnico-Científico
Autor :  NAVAJAS, E.
Afiliación :  ELLY ANA NAVAJAS VALENTINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  ANIMAL BREEDING AND GENETICS. DNA Markers and Marker-Assisted Selection in the Genomic Era.
Edición :  2nd.ed.
Fecha de publicación :  2014
Fuente / Imprenta :  In: Encyclopedia of Meat ScienceCrop Science, 2014, p. 12-18 (Chapter Three).
DOI :  10.1016/B978-0-12-384731-7.00002-7
Idioma :  Inglés
Notas :  Current as of 29 July 2014. Available online 29 July 2014. This article is a revision of the previous edition article by Navajas and Simm, volume 1, pp 19?27, © 2004, Elsevier Ltd.
Contenido :  ABSTRACT. Although deoxyribonucleic acid (DNA) markers have provided useful information on genes with moderate to major effect on carcass and meat quality, early approaches for marker-assisted selection did not have the expected impact on breeding programs. Current DNA sequencing and high-throughput genomic technologies enable the implementation of genomic selection and genome-wide association studies, which offer advantages for the genetic improvement of carcass and meat quality. New insights into gene networks underlying the traits of interest are also possible. This article focuses on main concepts about DNA markers and marker-assisted selection as well as the implications of the novel genomic tools. © 2015 Elsevier B.V.
Thesagro :  ADN; CALIDAD DE LA CARNE; COMPOSICION DE LA CANAL; GANADO BOVINO; GANADO DE CARNE; GENETICA ANIMAL; GENOMIC SELECTION; MARCADORES GENETICOS; MEJORAMIENTO GENETICO ANIMAL.
Asunto categoría :  L10 Genética y mejoramiento animal
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB100842 - 1PXIPL - DD
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